Description

Warning, this event was expired!

Ekspo Pengantin Paling Best Kini Kembali!
Ijab Qabul Expo akan berlangsung selama 3 hari dari 10-12 Mac 2023 di Dewan Raja Muda Musa, Shah Alam dari 10pagi hingga 10malam dan masuk adalah percuma!

Pelbagai diskaun hebat dan cabutan bertuah yang best dari vendor kami dan 1000 free welcome gifts oleh JV Craft & Gifts akan diberikan buat pengunjung terawal Ijab Qabul Expo Mac ini!

Ijab Qabul memperkenalkan pereka fesyen terkenal, Kashfi Zulkufli, sebagai Face Of Ijab Qabul 2023. Dan duo paling best, host Ijab Qabul dah ready untuk menceriakan anda sepanjang ekspo berlangsung iaitu Penyanyi dan Selebriti Ryan Deedat dan Personaliti TV cantik manis, Syamira Nazir!

Istimewa untuk pengunjung Ijab Qabul, kami membawakan Mahligai Creative Weddings, nama yang tidak asing lagi di dalam industri perkahwinan, berperanan sebagai Official Decorator yang akan memberikan sentuhan magis menghiasi pentas utama dan laluan utama Ijab Qabul Expo 2023.

Pentas utama akan diserikan dengan ‘Malaysia Bridal Competition’ oleh Yustie Dieanna, bakal mencungkil bakat-bakat baru bagi kategori pereka fesyen dan makeup artist tanahair.

Selain itu, pentas utama juga akan diwarnai dengan forum, live band, bengkel perkahwinan, persembahan kebudayaan dan pelbagai aktiviti menarik hadiah untuk anda yang sudi berkunjung ke ekspo kami 🥰
Ijab Qabul Expo memuatkan 100 tapak vendor perkahwinan di dalam dewan lengkap dengan pelbagai pakej perkahwinan manakala di luar dewan pula kami menyediakan 10 trak makanan pelbagai menu untuk pengunjung menjamu selera.

Semua ini akan di broadcast oleh saluran tv terkini, SUKETV sebagai Official Broadcaster untuk Ijab Qabul Expo 2023 🥰

10 FOODTRUCKS
100 BOOTHS
1000 WELCOME GIFTS
10000 SPECIAL DISCOUNTS
Semuanya untuk anda 🫰🥰

Jadi jangan lepaskan peluang, save the date dan jumpa anda disana!!!
Jap jap, okay sebelum lupa, sudi2 dengar lagu IjabQabul by Ryan Deedat di spotify atau Apple Music dan

juga tonton music video di Youtube.

THANK YOU FOR THE SUPPORT 🫶🥰💕
Ijab Qabul, Ekspo Pengantin Paling Best!

TagPasanganAnda

IjabQabulExpo2023

AllYourWeddingNeedsUnderOneRoof