Afrah Exclusive - Sungai Petani
Afrah Exclusive - Sungai Petani
Afrah Exclusive - Sungai Petani
Afrah Exclusive - Sungai Petani
Afrah Exclusive - Sungai Petani

Afrah Exclusive – Sungai Petani

𝐉𝐎𝐌 𝐃𝐀𝐏𝐀𝐓𝐊𝐀𝐍 𝐏𝐄𝐋𝐁𝐀𝐆𝐀𝐈 𝐃𝐄𝐒𝐈𝐆𝐍 𝐂𝐑𝐎𝐖𝐍 & 𝐕𝐄𝐈𝐋 𝐓𝐔𝐍𝐀𝐍𝐆 𝐍𝐈𝐊𝐀𝐇 𝐃𝐈 𝐀𝐅𝐑𝐀𝐇 𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕𝐄

Average Reviews

Photos

Business Information

Korg yg suka 𝐜𝐫𝐨𝐰𝐧 𝐧𝐢𝐤𝐚𝐡 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞 & 𝐬𝐰𝐞𝐞𝐭 meh grab crown baru code D021 ni. Ade dua pilihan color Silver & Gold. So boleh pilih nak yg mana. Crown ni nak pakai utk sanding or bertandang ok jer klau yg memang suka simple2. Cuba slide kt belakang tgk #𝐚𝐟𝐫𝐚𝐡𝐛𝐫𝐢𝐝𝐞𝐬 yg dah pakai crown ni msa wedding diorg. Cantik sgt diorg Alhamdulillah ramai yg dah grab crown dekat AFRAH sb byk design yg cantik2 dan sememangnya menjadi pilihan pengantin skrg ni. 𝐁𝐑𝐀𝐍𝐃 𝐀𝐅𝐑𝐀𝐇… 𝐦𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐥𝐚 𝐧𝐚𝐤 𝐠𝐫𝐚𝐛 & 𝐫𝐚𝐬𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐮𝐝 𝐛𝐢𝐥𝐚 𝐩𝐚𝐤𝐚𝐢. 𝐊𝐨𝐫𝐠 𝐣𝐠𝐧 𝐥𝐮𝐩𝐚 𝐠𝐫𝐚𝐛 𝐕𝐄𝐈𝐋 𝐬𝐞𝐤𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐚 𝐝𝐚𝐫𝐢 𝐤𝐚𝐦𝐢. 𝐈𝐧𝐬𝐲𝐚𝐀𝐋𝐋𝐀𝐇 𝐝𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧 𝐛𝐲𝐤 & 𝐮𝐩-𝐭𝐨-𝐝𝐚𝐭𝐞 & 𝐫𝐞𝐚𝐝𝐲 𝐬𝐭𝐨𝐜𝐤. Tak perlu nak pening2. Beli jer veil dan crown sekaligus dekat AFRAH. Nanti postage pun jimat sb semua dh beli dekat AFRAH

Author

Statistic

385 Views
0 Rating
0 Favorite
0 Share

Categories

Map

Claim Listing

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business.