Syamsyais Wedding Planner
Syamsyais Wedding Planner
Syamsyais Wedding Planner
Syamsyais Wedding Planner
Syamsyais Wedding Planner

Syamsyais Wedding Planner

Butik Pengantin

Average Reviews

Photos

Business Information

APAKAH FAKTOR-FAKTOR YANG NAK BAGI U OLZZ WOW DI MAJLIS PERSANDINGAN NANTI. Faktor yg paling utama… Semuanya terletak di dalam diri u olz sendiri. Di sini, paksu bagi contoh… Kisah klien- klien paksu.
Seperti umum ketahui.. baju-baju paksu sangat lah SIMPLE.. potongan ringkas.. bila depa sarungkan ke badan, terus cantik n depa suka.. keadaan ini terjadi, pasai keyakinan dalam diri depa tinggi. Depa sangat x selesa, kalu depa pakai baju yg sarat.. so, depa sgt tahu apa yg bersesuai dgn personaliti depa.. less is elegant. Semua klien paksu bertudung.. n kelabuhannya menutupi dada dan ada yang menutupi perut.. kalu fikir logik nya.. kalu semua dah tutup, terserlahkah aura pengantin.. elok kah bajunya.. Oleh itu, paksu bergigih fikir, bhagian mana nk buat patch work, bhgian mana x perlu patch work.. keje ni kena tepat.. pemilihan jenis lace juga kena betul.. begitulah, betapa paksu punya PASSION.. nak memenuhi keperluan klien yg muslimah… Jadi bila siap bju.. dlm polos nya.. perincian tebal dgn manik berlian pearls kena ada, tetapi hanya di bahagian tertentu sahaja… Bagaimanpun, klien paksu tetap suka.. sebab sederhana, tidak berlebih2.. katanya.. yakin nya mereka… Klien-klien paksu juga, 90% jenis yg tidak melawa.. jadinya, mereka yakin dengan wajah depa yg asli… Depa nak mekap yg natural look, bagi nampak SWEET2 jer… Bulu mata pun xmau yg jenis tebal.. nak yg nmpak x nmpak jer.. kesimpulannya… Segala kecantikan kita, adalah bergantung kepada kekuatan dalaman kita.. Alasan depa mai kat paksu pun.. adalah kerana kesederhanaan yg paksu bagi kat depa.. itulah kekuatan paksu dari dulu sehingga sekarang.. Jadi u olzz, yg xmau terlebih2.. jgn ragu2 mai jumpa paksu yer.. Tak main-main “Walaupun perit ku terus berlari”

Author

Statistic

31 Views
0 Rating
0 Favorite
0 Share

Categories

Map

Claim Listing

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business.