Kad Kahwin BAJET GILER
Kad Kahwin BAJET GILER
Kad Kahwin BAJET GILER
Kad Kahwin BAJET GILER
Kad Kahwin BAJET GILER

Kad Kahwin BAJET GILER

Kad Kahwin Services Terbaik Di KL

Average Reviews

Photos

Business Information

ASSALAMUALAIKUM

Hari ni baru nak muncul setelah sekian lama😅 Saja lah nak inform yang pakej masih berjalan seperti biasa.

Buat bakal-bakal pengantin,

Korang terlalu sibuk sampai tak perasan majlis dah dekat? Tapi KAD KAHWIN tak sempat nak tempah? Kedai pun tak ambik last minute 😭

JANGAN RISAU

Kad Kahwin BAJET GILER kan ada. Kami sedia membantu selesaikan masalah korang plus jimatkan poket korang sebab kami menawarkan harga pakej bajet menarik. Terlalu URGENT? Nak siap cepat sebab parents dah bising2? Boleh tak ada masalah. Paling cepat kami boleh siapkan seminggu sahaja.

Nak kami tolong? Tekan ja link kat bawah untuk tempahan