Shilaz Caterers The Malaysian KItchen
Shilaz Caterers The Malaysian KItchen
Shilaz Caterers The Malaysian KItchen
Shilaz Caterers The Malaysian KItchen
Shilaz Caterers The Malaysian KItchen
Shilaz Caterers The Malaysian KItchen

Shilaz Caterers The Malaysian KItchen Claimed

Kami mampu mereka pentas pelamin mengikut citarasa dan keperluan anda

Average Reviews

Photos

Business Information

Shilaz Restaurant and Catering bernombor pendaftaran 002607048-W (Shilaz) di miliki oleh syarikat kumpulan Shilaz Trading and Management Services (STMS) menawarkan perkhidmatan yang berkaitan dengan katering kepada individual, badan-badan koperat, dan jabatan-jabatan kerajaan.

Perkhidmatan katering kumpulan kami bermula dalam tahun 2011 di Bangi Selangor secara kecil-kecilan dan kemundianya di ambil alih oleh STMS untuk membolehkan operasi perniagaan kami berkembang dengan lebih pesat dan berkesan.

Mulai 1 April 2017, kegiatan perniagaan berkaitan katering kami telah diambil alih sepenuhnya oleh Shilaz setelah ianya mencapai sasaran yang dirancangkan.

Pengambilan alihan ini berobjektif untuk memberi tumpuan hanya kepada kegiatan yang berkaitan dengan perkhidmatan katering yang boleh digarap untuk memberikan perkhidmatan cemerlang kepada pelanggan-pelanggan kami sambil berusaha mencapai matlamat jangka panjang syarikat kumpulan kami.

  • Visi. Kami beriltizam untuk memberikan ketenangan fikiran kepada pelanggan-pelanggn kami dengan harga yang kompetitif dan berkhidmat secara professional. Kami bersungguh untuk memberikan perkhidmatan yang berkaitan dengan katering secara konsisten dari segi tepat waktu, kuantiti yang mencukupi dan keenakan makanan di setiap majlis yang diamanahkan disamping mengekalkan kualiti pada setiap masa. Kami amat mementingkan kepuasan pelanggan agar mereka mendapat pulangan nilai setara dengan bayaran yang kami terima.
  • Misi. Menjadikan Shilaz pemberi perkhidmatan katering pilihan pengguna dengan komitmen untuk memberikan perkhidmatan bermutu tinggi dan sentiasa peka kepada keperluan pelanggan-pelanggan kami serta memberi perkhidmatan berkaitan katering dengan harga yang kompetitif dan secara professional.
  • Katering. Kami mempunyai tukang masak, peralatan dan pengalaman yang luas didalam bidang katering kerana penglibatan didalam majlis-majlis anjuran kerajaan dan syarikat-syarikat swasta yang terkemuka di Malaysia.
  • Peralatan. Kami mempunyai peralatan yang secukupnya dan semua peralatan kami adalah baru dan diselenggara selepas setiap majlis yang kami hadiri