Khai9000pictures
Khai9000pictures
Khai9000pictures
Khai9000pictures
Khai9000pictures

Khai9000pictures

JURUFOTO

Average Reviews

Photos

Business Information

PAKEJ FOTOGRAFI UNTUK RAKYAT PERLIS DAN KEDAH! Nyatakan Bajet Anda dan Lihat Apa Kami Boleh Tawarkan Kepada Anda! Ekonomi semakin teruk zaman sekarang? Semua benda dah makin mahal? . Kami tahu, Kami pun dapat rasakannya. Mungkin agak perit nak adakan majlis perkahwinan sekarang kan? . Kos Pelamin dan katering pun dah beribu2 ringgit.. Tapi sayang tau kalau korang dah habiskan beribu2 ringgit untuk semua tu tapi korang takde photographer yang boleh ambil gambar korang cantik2.. . Nanti dah habis event, korang takde pun gambar kenangan untuk korang tgk semasa di majlis korang. . Kos untuk photographer pun bukannya murah, bukan kami taknak bagi murah, tapi memang kos untuk settlekan semuanya pun memang mahal, jadi kalau kami bagi murah, tutup la bisnes kami. hihi . Tapi kami nak offer korang ni, korang nyatakan jer bajet korang kat kami, then kami akan tengok kalau2 kami boleh offer sesuatu yang berbaloi untuk korang! Amacam? . Korang PM jer kami kat page, nanti kami akan layan korang secepat mungkin. . Cepat2 booking! Slot Tahun ni dah tak banyak dah. . Korang juga boleh Klik jer link di bawah dan chat dengan staff kami melalui Whatsapp. www.wasap.my/60132017192 www.wasap.my/60132017192 www.wasap.my/60132017192 Atau PM jer kami di page supaya kami tak terlepas pandang komen anda.

Author

Statistic

27 Views
0 Rating
0 Favorite
0 Share

Categories

Map

Claim Listing

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business.