Kad Kahwin Misteri
Kad Kahwin Misteri
Kad Kahwin Misteri
Kad Kahwin Misteri
Kad Kahwin Misteri

Kad Kahwin Misteri

WEDDING CARD + DESIGN + PRINTING

Average Reviews

Photos

Business Information

Banyak kita punya client mengadu yang akak2 ni dah order kad undangan perkahwinan dengan company lain, tapi design yang diaorang bagi, biasa je dan tak menarik dan tak cantik langsung. Nak compare harga, lebih kurang sama pulak tu. Zaman sekarang ni, memang ramai yang cari murah. Tapi nak cari yang murah dan cantik, ada tak? Takde kan… Tapi kalau murah, tak berkualiti, lepas tu pulak design sama je dengan yang lain, pun tak bagi akak2 kita ni puas hati dengan service company tu. Bayangkan, murah sangat, apa service yang u all akan dapat?

Author

Business Hours

Open 24/7

Statistic

6 Views
0 Rating
0 Favorite
0 Share

Map

Claim Listing

Is this your business?

Claim listing is the best way to manage and protect your business.