Orange Catering & Wedding Sdn Bhd
Orange Catering & Wedding Sdn Bhd
Orange Catering & Wedding Sdn Bhd
Orange Catering & Wedding Sdn Bhd
Orange Catering & Wedding Sdn Bhd

Orange Catering & Wedding Sdn Bhd

membantu anda untuk UNTUNG DAN JIMAT BELANJA

Average Reviews

Photos

Business Information

𝗡𝗔𝗞 𝗖𝗔𝗥𝗜 𝗣𝗔𝗞𝗘𝗝 𝗞𝗔𝗛𝗪𝗜𝗡 𝗠𝗨𝗥𝗔𝗛 ?

𝗣𝗘𝗟𝗔𝗠𝗜𝗡 𝗦𝗨𝗣𝗘𝗥𝗕 ! 𝗠𝗔𝗞𝗘𝗨𝗣 𝗖𝗨𝗡 ! 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗗𝗔𝗣 ! 𝗣𝗛𝗢𝗧𝗢𝗚𝗥𝗔𝗙𝗜 𝗕𝗢𝗘𝗞 ! 𝗗𝗘𝗘𝗝𝗔𝗬 𝗦𝗘𝗠𝗣𝗢𝗜𝗜 ! 𝗣𝗘𝗥𝗙𝗘𝗖𝗧 😘

Peningnye nak cri pakej kahwin yg perfect.

Pelamin dah cantik. Makanan pulak tak sedap.

Makanan sedap tapi takde full pakej pulak.

Serba tak kena.

.

PAKEJ PERKAHWINAN MURAH SELANGOR 2023/2024 🔥🔥

.

Tempat lain confirm tak dapat dah harga macam ni 😍😍

.

TOLONG‼️‼️ semak detail pakej betul2 sebelum buat tempahan. Jangan nampak harga murah terus booking nanti banyak benda tak disediakan dalam pakej.

.

KENAPA ANDA WAJIB PILIH KAMI???

✅ Kami telah menjalankan perniagaan selama 10 TAHUN (Boleh buat semakan di SSM)

✅ Semua item yg disenaraikan dalam pakej tanpa sebarang tambahan harga

✅ BOOKING hanya RM500 sahaja.

✅ Bayaran penuh perlu dibuat seminggu sebelum majlis. Tak perlu bayar awal2. Kalau tak jadi majlis pun tak risau duit burn.

✅ Di jamin puas hati. Review secara video bukan tesk whatapps yang boleh direka-reka. (Boleh tonton video review pelanggan kami di FB Pages)

.

🔥 𝗨𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗼𝘀𝗶 𝗻𝗶𝗲 𝗸𝗮𝗺𝗶 𝗯𝗴

‼️ 𝗙𝗿𝗲𝗲 𝘁𝗲𝗮 𝗰𝗼𝗿𝗻𝗲𝗿 + 𝗸𝘂𝗶𝗵

‼️ 𝗙𝗿𝗲𝗲 𝗸𝗲𝗸 𝟮 𝘁𝗶𝗻𝗴𝗸𝗮𝘁

Nak free ape lagi haaa ambik semua!

.

Nah tunggu ape lg. Hubungi kami segera. Klik link dibawah untuk respon pantas dari team kami. 👇👇👇👇👇👇. Klik sekarang. Slot terhad ye.

Any Question?

If you have any question about this business, packages or deals.. please leave us a message!

    Business Hours

    Open 24/7

    Statistic

    263 Views
    1 Rating
    0 Favorite
    0 Share

    Categories

    Map

    Claim Listing

    Is this your business?

    Claim listing is the best way to manage and protect your business.